΄Οροι Χρήσης

Ο διαδικτυακός τόπος Redlou.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του διαδικτύου της επιχείρησης Ρούσσα Ευαγγελία “Redlou” που εδρεύει στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, οδός Ιπποκράτους 1, Τ.Κ. 42131. Προτού εισέλθετε και περιηγηθείτε στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, σας καλούμε να διαβάσετε τους παρακάτω όρους χρήσης και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας. 

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγηση στις ιστοσελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος redlou.gr προϋποθέτει και συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς. Σε οποιαδήποτε περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, τότε καλείστε να μην κάνετε χρήση του διαδικτυακού τόπου redlou.gr. 

Όροι

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, τροποποιεί, αναβαθμίσει και ανανεώσει οποιοδήποτε περιεχόμενο που αφορά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας redlou.gr, το περιεχόμενο της, όπως και την εμφάνιση και τη δομή της, χωρίς καμία προειδοποίηση και ενημέρωση προς τον καταναλωτή και χρήστη του διαδικτυακού αυτού ιστότοπου.

Ακόμα έχει το δικαίωμα, οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση να διακόψει, αναβάλει ή τερματίσει την παροχή των υπηρεσιών του. Επίσης σε καμιά περίπτωση δε φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε αδυναμία πρόσβασης στον ιστότοπο redlou.gr.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”. Σε καμία περίπτωση η Εταιρεία δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, χρηματική ικανοποίηση κλπ.), που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Στα πλαίσια των συναλλαγών της, το ηλεκτρονικό κατάστημα δε εγγυάται για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στον ιστότοπο redlou.gr, αλλά ενημερώνει έγκαιρα τον πελάτη για την διαθεσιμότητα ή μη.

Το κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ζημιές μπορούν να προκληθούν κατά την αποστολή των προϊόντων.

Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα σε όλα τα προϊόντα του ιστότοπου συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%. Τυχόν επιπλέον χρεώσεις για έξοδα αποστολής συνυπολογίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η τιμολογιακή πολιτική καθώς και οι προωθητικές διαφημιστικές ενέργειες του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να τροποποιηθούν οποτεδήποτε και χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του redlou.gr και για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας και για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτηση σας όπως επίσης και για την ενημέρωση σας για τις προωθητικές ενέργειες του καταστήματος (εκπτωτικά κουπόνια κ.λ.π.) θα χρειαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, τηλέφωνο κ.ά.).

Τα προσωπικά σας στοιχεία συλλέγονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την διεκπεραίωση των παραγγελιών και για την επικοινωνία μαζί σας. Το σύνολο των δεδομένων σας προστατεύονται και διαχειρίζονται σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας και ιδίως του ν.2472/1997. 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί “cookies”, τα οποία είναι μικρά αρχεία κειμένου με πληροφορίες, που αποθηκεύονται στον browser (φυλλομετρητή) που χρησιμοποιείτε στη συσκευή σας, με τις προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις των χρηστών, βελτιστοποιώντας τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας, ώστε να απολαμβάνετε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, την εύκολη και γρήγορη σύνδεση αλλά και την ομαλή μετακίνηση στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. 

Ασφάλεια

Κατά την περιήγηση σας στις ιστοσελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος σας εγγυόμαστε την ασφαλή σας σύνδεση με τη χρήση του πρωτόκολλου ασφαλείας SSL Certificate εξασφαλίζοντας την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα σε εσάς και το κατάστημα μας και αποτρέποντας τις κακόβουλες ενέργειες. Τα ευαίσθητα προσωπικά σας στοιχεία είναι προστατευμένα και κρυπτογραφημένα κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια συναλλαγή.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Υποβολή και Ολοκλήρωση Παραγγελίας

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας καλείστε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τόπος κατοικίας, τηλέφωνο κ.λ.π.), στα υποχρεωτικά πεδία με την σήμανση (*). Τα πεδία που δεν έχουν την σήμανση (*) είναι προαιρετικά. Η χρήση των προσωπικών σας στοιχείων γίνεται καθαρά και μόνο για την ολοκλήρωση και αποστολή της παραγγελίας σας και για τυχόν επικοινωνία μαζί σας σε περίπτωση μη διάθεσιμότητας ενός προϊόντος ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος εμφανιστεί. 

Κατόπιν καλείστε να επιλέξετε την μέθοδο αποστολής, αλλά και τον τρόπο πληρώμης που επιθυμείτε, για να υποβάλλετε την παραγγελία σας. Κατά την υποβολή, θα σας αποσταλλεί αυτοματοποιημένο ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα, ότι η παραγγελία κατοχυρώθηκε και βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως επίσης και ο αριθμός της παραγγελίας σας (order number), οδηγίες, αλλά και όλες οι πληροφορίες των προϊόντων και των προσωπικών σας στοιχείων. Όταν ολοκληρωθεί επιτυχώς η παραγγελία σας και είναι έτοιμη για αποστολή, θα σας αποσταλλεί εκ νέου ηλεκτρονικό μήνυμα, με την επιβεβαίωση της ολοκλήρωσης.

Η επεξεργασία της παραγγελίας σας, πραγματοποιείται κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος και μπορεί να διαρκέσει εώς και δύο (2) εργάσιμες μέρες. Σε κάθε περίπτωση, δεν ευθυνόμαστε για την διαθεσιμότητα ή μη των προϊόντων κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, αλλά σας εγγυόμαστε την έγκαιρη ενημέρωση σας για την διαθεσιμότητα ή μη.

Σε περίπτωση που δε σας εμφανίζεται το ηλεκτρονικό μήνυμα, παρακαλούμε ελέγξτε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία (Junk/Spam mails).

Πληροφορίες Αποστολής

Δωρεάν Αποστολή: Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, όπου η αξία της παραγγελίας είναι άνω των 99€, τότε σας την αποστέλλουμε δωρεάν, χωρίς να έχετε κάποια επιπλέον χρέωση για το κόστος αποστολής. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών “ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ”.
Για παραγγελίες στην Κύπρο, όπου η αξία της παραγγελίας είναι άνω των 149€, τότε σας την αποστέλλουμε δωρεάν, χωρίς να έχετε κάποια επιπλέον χρέωση για το κόστος αποστολής. Η παραγγελία αποστέλλεται συστημένη μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών DHL.

Παραλαβή από το κατάστημα: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο φυσικό μας κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους 1, Τρίκαλα 42131, Θεσσαλία.

Courier – Γενική Ταχυδρομική (για παραγγελίες εντός Ελλάδας): Σε περίπτωση όπου η αξία της παραγγελίας σας είναι κάτω των 99€, τότε καλείστε να πληρώσετε μια επιπλέον χρέωση 4€ για το κόστος αποστολής. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών “ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ”.

Εταιρεία Ταχυμεταφορών DHL (για παραγγελίες στην Κύπρο): Σε περίπτωση όπου η αξία της παραγγελίας σας είναι κάτω των 149€, τότε καλείστε να πληρώσετε μια επιπλέον χρέωση 10€ για το κόστος αποστολής. Η χρέωση αυτή ισχύει για παραγγελίες κάτω των 2kg. Σε περίπτωση όπου η παραγγελία είναι άνω των 2kg, γίνεται επανακοστολόγηση των μεταφορικών εξόδων και θα ενημερωθείτε μέσω email για το κόστος των μεταφορικών. 

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από Δευτέρα – Παρασκευή μετά και τις 14:00 αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατά τις ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος. Ο χρόνος παράδοσης για παραγγελίες εντός Ελλάδας κυμαίνεται από μία (1) έως και τέσσερεις (4) εργάσιμες μέρες, από τη στιγμή που θα παραλάβετε το ηλεκτρονικό μήνυμα της ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Για παραγγελίες στην Κύπρο ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από τέσσερεις (4) έως και πέντε (5) εργάσιμες ημέρες, από τη στιγμή που θα παραλάβετε το ηλεκτρονικό μήνυμα της ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Τρόποι Πληρωμής

Έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με τους παρακάτω τρόπους πληρωμής. 

Πληρωμή μέσω PAYPAL. Eύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.

Πληρωμή με Χρεωστική, Πιστωτική ή Προπληρωμένη Κάρτα: Μπορείτε πολύ εύκολα, άμεσα και ανέξοδα, να κάνετε την πληρωμή της παραγγελίας σας με την χρήση της χρεωστικής, πιστωτικής και προπληρωμένη κάρτα σας, οποιασδήποτε τράπεζας με τα σήματα (American Express, Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club). Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πληρωμή με τη χρήση του ψηφιακού πορτοφολιού Masterpass: Έχετε επίσης την δυνατότητα να ολοκληρώστε την παραγγελίας σας με ψηφιακό πορτοφόλι, με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία πληρωμών Masterpass. Κατά την online πληρωμή μέσω Masterpass, ο καταναλωτής συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόμενη επιχείρηση.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Έχετε τη δυνατότητα να δεσμέυσετε τα προϊοντα που επιθυμείτε και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, κάνοντας κατάθεση στον τραπεζικό λογαρισμό του καταστήματος. Αφού υποβάλλετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλλούν, με ηλεκτρονικό μήνυμα, οι πληροφορίες της παραγγελίας, καθώς και του λογαριασμού του καταστήματος μας, ώστε να πραγματοποιήσετε την κατάθεση. Από εκείνη τη στιγμή η κατάσταση της παραγγελίας σας θα βρίσκεται σε αναμονή, εώς ότου επιβεβαιωθεί από την τράπεζα η καταβολή του χρηματικού ποσού. Κατά την κατάθεση σας, είτε σε φυσικό κατάστημα είτε μέσω e-banking, θα πρέπει να αναφέρετε στο πεδίο “Αιτιολογία” τον αριθμό παραγγελίας σας (order number). Μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεσή σας, θα ενημερωθείτε με νέο ηλεκτρονικό μήνυμα για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και η αποστολή της θα πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Σε περίπτωση όπου η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών, τότε η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Αντικαταβολή: Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό της αξίας της, στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών, κατα την παράδοση της στην πόρτα του σπιτιού σας. Ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον με 1.5€ ανά παραγγελία και ισχύει μόνο για την Ελλάδα και για παραγγελίας αξίας έως 500€.

Πολιτική Επιστροφών

Ακύρωση παραγγελίας
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε 2 ώρες από την πραγματοποίηση της, τηλεφωνικά στο 2431071901 και στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@redlou.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00, εκτός επίσημων αργιών.

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων κατά την παράδοση
Στην περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν κατά την παράδοση έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα επαναπροώθησης βαρύνουν το κατάστημα μας. Απαραίτητη προϋπόθεση το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο, να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία (φθορά, μεταποίηση, λεκέδες, πλύσιμο κ.λ.π.), να περιλαμβάνονται όλα τα αξεσουάρ του προϊόντος, την απόδειξη λιανικής ή αντίστοιχα το τιμολόγιο-δελτίο αποστολής και να μην έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια. Επίσης συμπληρώστε και συμπεριλάβετε στο δέμα σας το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε ΕΔΩ.

Η αντικατάσταση του προϊόντος (αφού πρώτα το προϊόν παραληφθεί και ελεγχθεί από το κατάστημα μας) θα γίνεται με όμοιο καινούριο προϊόν ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο προϊόν κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί εκ νέου αντικατάσταση με νέο προϊόν, γίνεται επιστροφή χρημάτων εντός 14 εργάσιμων ημερών.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί κατεστραμμένο ή ελλιπή, το κατάστημα Redlou έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται ανάλογα με το είδος της ζημίας.

Επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων – Υπαναχώρηση

Στα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία BAZAAR ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Στα εκπτωτικά είδη και στα είδη προσφορών ΔΕΝ γίνονται επιστροφές χρημάτων.

Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν για προσωπικούς σας λόγους, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εσάς. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του και το αποστέλλετε στην διεύθυνση Redlou, Ιπποκράτους 1, 42131 Τρίκαλα, τηλέφωνο: 2431071901. Σε αυτή την περίπτωση πριν την επιστροφή μας ενημερώνετε τηλεφωνικά στο 2431071901 και μας αποστέλλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@redlou.gr.

Η επιστροφή χρημάτων της αξίας του προϊόντος ή των προϊόντων γίνεται εντός 14 εργάσιμων ημερών, από τη στιγμή που το κατάστημα Redlou παραλάβει την επιστροφή του προϊόντος/προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα των μεταφορικών της επιστροφής όπως επίσης και της αρχικής αποστολής βαρύνουν τον πελάτη και  δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση όπου η αξία του προϊόντος κατά την αγορά είχε συμπληρώσει το ελάχιστο ποσό για δωρεάν αποστολή και και δεν είχατε επιβαρυνθεί με μεταφορικά έξοδα, σας επισημάνουμε ότι κατά την υπαναχώρηση, εκτός από τα μεταφορικά έξοδα που καλείστε να πληρώσετε για την επιστροφή, θα επιβαρυνθείτε και τα μεταφορικά έξοδα 4€ (+1.50€ στην περίπτωση της αντικαταβολής) της αρχικής αποστολής.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την Υπαναχώρηση είναι:

Το προϊόν να μην έχει υποστεί καμία επεξεργασία (μεταποίηση, φθορά, λεκέδες, πλύσιμο κ.λ.π.)
Να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (χωρίς να έχει παραβιαστεί) με όλα τα χάρτινα και υφασμάτινα καρτελάκια στη θέση τους
Να συμπεριλαμβάνονται τυχόν αξεσουάρ του προϊόντος (ανταλλακτικά κουμπιά, κουκούλα, ζώνη κ.λ.π.)
Η απόδειξη λιανικής πώλησης ή αντίστοιχα το τιμολόγιο – δελτίο αποστολής
Το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε ΕΔΩ.
Απαραίτητες προϋποθέσεις για αλλαγή σε χρώμα ή μέγεθος

Το προϊόν να μην έχει υποστεί καμία επεξεργασία (μεταποίηση, φθορά, λεκέδες, πλύσιμο κ.λ.π.)
Να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με όλα τα χάρτινα και υφασμάτινα καρτελάκια στη θέση τους
Να συμπεριλαμβάνονται τυχόν αξεσουάρ του προϊόντος (ανταλλακτικά κουμπιά, κουκούλα, ζώνη κ.λ.π.)
Η απόδειξη λιανικής πώλησης ή αντίστοιχα το τιμολόγιο – δελτίο αποστολής
Το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε ΕΔΩ.
Η αλλαγή του προϊόντος σε διαφορετικό χρώμα ή μέγεθος πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της αρχικής παραγγελίας.
Σημειώστε τις λεπτομέρειες της αντικατάστασης στο έντυπο της επιστροφής που θα βρείτε ΕΔΩ.
Τα έξοδα επιστροφής όπως και τα έξοδα της νέας αποστολής βαρύνουν εσάς. Μπορείτε να κάνετε ΜΟΝΟ μια αλλαγή σε κάθε προϊόν.

*Στα προϊόντα που έχουν έκπτωση 50% ή και παραπάνω ΔΕΝ γίνονται αλλαγές.

**Στα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία BAZAAR ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter  
και ενημερωθείτε για όλες τις νέες παραλαβές και όλες τις μοναδικές προσφορές