Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή μέσω PayPal

Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.

Πληρωμή με Χρεωστική/Πιστωτική/Προπληρωμένη Κάρτα

Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, εύκολα, άμεσα και ανέξοδα, πληρώνοντας με την χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα σας. Ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας, μεταφέρεστε στη πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank, όπου γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες (American Express, Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club) όλων των τραπεζών. 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πληρωμή με τη χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Έχετε επίσης την δυνατότητα να ολοκληρώστε την παραγγελίας σας με ψηφιακό πορτοφόλι, με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία πληρωμών Masterpass. Κατά την online πληρωμή μέσω Masterpass, ο καταναλωτής συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόμενη επιχείρηση.

masterpass
Αντικαταβολή

Μπορείτε πολύ εύκολα να πληρώσετε την παραγγελίας σας κατά την παράδοση της από την εταιρεία ταχυμεταφορών, στην πόρτα του σπιτιού σας. Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον με 1.5€ ανά παραγγελία και ισχύει μόνο για την Ελλάδα και για παραγγελίας αξίας έως 500€.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Alpha Bank:
IBAN: GR66 0140 3320 3320 0200 2003 885
Δικαιούχος: ΡΟΥΣΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Τράπεζα Πειραιώς:
IBAN: GR42 0171 2610 0062 6113 9984 218
Δικαιούχος: ΡΟΥΣΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

  • Αναφέρετε στο πεδίο “Αιτιολογία” τον αριθμό αποστολής
  • Αποστολή του καταθετηρίου στο redloustore@gmail.com
  • Προσοχή τα έξοδα εμβάσματος από διαφορετική τράπεζα βαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.
  • Η παραγγελία δεσμεύεται για 2 ώρες. 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter  
και ενημερωθείτε για όλες τις νέες παραλαβές και όλες τις μοναδικές προσφορές