Πολιτική Επιστροφών

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε 2 ώρες από την πραγματοποίηση της, τηλεφωνικά στο 2431071901 και στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@redlou.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00, εκτός επίσημων αργιών.

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων κατά την παράδοση

Στην περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν κατά την παράδοση έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα επαναπροώθησης βαρύνουν το κατάστημα μας. Απαραίτητη προϋπόθεση το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο, να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία (φθορά, μεταποίηση, λεκέδες, πλύσιμο κ.λ.π.), να περιλαμβάνονται όλα τα αξεσουάρ του προϊόντος, την απόδειξη λιανικής ή αντίστοιχα το τιμολόγιο-δελτίο αποστολής και να μην έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια. Επίσης συμπληρώστε και συμπεριλάβετε στο δέμα σας το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε ΕΔΩ.

Η αντικατάσταση του προϊόντος (αφού πρώτα το προϊόν παραληφθεί και ελεγχθεί από το κατάστημα μας) θα γίνεται με όμοιο καινούριο προϊόν ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο προϊόν κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Στην περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί εκ νέου αντικατάσταση με νέο προϊόν, γίνεται επιστροφή χρημάτων εντός 14 εργάσιμων ημερών.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί κατεστραμμένο ή ελλιπή, το κατάστημα Redlou έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται ανάλογα με το είδος της ζημίας.

Επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων - Υπαναχώρηση

Σε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας BAZAAR ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ Η΄ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Στα εκπτωτικά είδη και στα είδη προσφορών ΔΕΝ γίνονται επιστροφές χρημάτων.

Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν για προσωπικούς σας λόγους, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εσάς. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του και το αποστέλλετε στην διεύθυνση Redlou, Ιπποκράτους 1, 42131 Τρίκαλα, τηλέφωνο: 2431071901. Σε αυτή την περίπτωση πριν την επιστροφή μας ενημερώνετε τηλεφωνικά στο 2431071901 και μας αποστέλλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@redlou.gr. 

Η επιστροφή χρημάτων της αξίας του προϊόντος ή των προϊόντων γίνεται εντός 14 εργάσιμων ημερών, από τη στιγμή που το κατάστημα Redlou παραλάβει την επιστροφή του προϊόντος/προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα των μεταφορικών της επιστροφής όπως επίσης και της αρχικής αποστολής βαρύνουν τον πελάτη και  δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση όπου η αξία του προϊόντος κατά την αγορά είχε συμπληρώσει το ελάχιστο ποσό για δωρεάν αποστολή και και δεν είχατε επιβαρυνθεί με μεταφορικά έξοδα, σας επισημάνουμε ότι κατά την υπαναχώρηση, εκτός από τα μεταφορικά έξοδα που καλείστε να πληρώσετε για την επιστροφή, θα επιβαρυνθείτε και τα μεταφορικά έξοδα 4€ (+1.50€ στην περίπτωση της αντικαταβολής) της αρχικής αποστολής.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την Υπαναχώρηση είναι:

 • Το προϊόν να μην έχει υποστεί καμία επεξεργασία (μεταποίηση, φθορά, λεκέδες, πλύσιμο κ.λ.π.)
 • Να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (χωρίς να έχει παραβιαστεί) με όλα τα χάρτινα και υφασμάτινα καρτελάκια στη θέση τους
 • Να συμπεριλαμβάνονται τυχόν αξεσουάρ του προϊόντος (ανταλλακτικά κουμπιά, κουκούλα, ζώνη κ.λ.π.)
 • Η απόδειξη λιανικής πώλησης ή αντίστοιχα το τιμολόγιο – δελτίο αποστολής
 • Το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε ΕΔΩ.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για αλλαγή σε χρώμα ή μέγεθος 

 • Το προϊόν να μην έχει υποστεί καμία επεξεργασία (μεταποίηση, φθορά, λεκέδες, πλύσιμο κ.λ.π.)
 • Να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με όλα τα χάρτινα και υφασμάτινα καρτελάκια στη θέση τους
 • Να συμπεριλαμβάνονται τυχόν αξεσουάρ του προϊόντος (ανταλλακτικά κουμπιά, κουκούλα, ζώνη κ.λ.π.)
 • Η απόδειξη λιανικής πώλησης ή αντίστοιχα το τιμολόγιο – δελτίο αποστολής
 • Το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε εδώ.
 • Η αλλαγή του προϊόντος σε διαφορετικό χρώμα ή μέγεθος πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της αρχικής παραγγελίας. 
 • Σημειώστε τις λεπτομέρειες της αντικατάστασης στο έντυπο της επιστροφής που θα βρείτε ΕΔΩ.

Τα έξοδα επιστροφής όπως και τα έξοδα της νέας αποστολής βαρύνουν εσάς. Μπορείτε να κάνετε ΜΟΝΟ μια αλλαγή σε κάθε προϊόν.

*Στα προϊόντα που έχουν έκπτωση 50% ή και παραπάνω ΔΕΝ γίνονται αλλαγές.

**Στα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία BAZAAR ΔΕΝ γίνονται αλλαγές ή επιστροφή χρημάτων.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter  
και ενημερωθείτε για όλες τις νέες παραλαβές και όλες τις μοναδικές προσφορές