Πληροφορίες Αποστολής

Παράδοση των Προϊόντων
Ελλάδα:

Η αποστολή των προϊόντων εντός Ελλάδας, γίνεται μέσω της εταιρείας “ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ” στη διεύθυνση που έχετε συμπληρώσει στη φόρμα της παραγγελίας. Το κατάστημα Redlou επιφυλάσσεται του δικαιώματος της, να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Κύπρος:

Η αποστολή των προϊόντων στην Κύπρο, γίνεται με συστημένη απόστολή μέσω της εταιρείας Ταχυμεταφορών DHL & Γενική ταχυδρομική.

Κόστος Παραγγελίας
Ελλάδα:

Tο κόστος των μεταφορικών είναι 4€.

Για αγορές αξίας άνω των 99€, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ

 

Κύπρος:

Tο κόστος των μεταφορικών είναι 15€ και ισχύει για παραγγελίες κάτω των 2kg. Για παραγγελίες άνω των 2kg γίνεται επανακοστολόγηση των μεταφορικών εξόδων και σας ενημερώνουμε με email για το κόστος των μεταφορικών.

Για αγορές αξίας άνω των 200€, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τα μεταφορικά με κόστος 15€ αφορούν περιοχές που ΔΕΝ είναι δυσπρόσιτες. Για περιοχές στις οποίες η DHL ορίζει ως δυσπρόσιτες θα ενημερώνεστε με email για το κόστος των μεταφορικών (πάνω από 15€) πριν την αποστολή.

Χρόνος Παράδοσης
Ελλάδα:

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται εντός χρονικού διαστήματος από μίας (1) έως τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών από την επιτυχημένη ολοκλήρωση της παραγγελίας. Στην περίπτωση όπου ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας είναι η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα για να χαρακτηριστεί επιτυχημένα ολοκληρωμένη η παραγγελία. Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν και το κατάστημα Redlou δεν έχει καμία ευθύνη σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης, η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ.)

Κύπρος:

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται εντός χρονικού διαστήματος από τεσσάρων (4) έως πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επιτυχημένη ολοκλήρωση της παραγγελίας. Στην περίπτωση όπου ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας είναι η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα για να χαρακτηριστεί επιτυχημένα ολοκληρωμένη η παραγγελία. Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν και το κατάστημα Redlou δεν έχει καμία ευθύνη σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης, η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ.)

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter  
και ενημερωθείτε για όλες τις νέες παραλαβές και όλες τις μοναδικές προσφορές